Top 5 This Week

Related Posts

2777 έτη εορτάζει η Ρώμη. Η Αθήνα πότε;

Η Ρώμη, η Αιώνια Πόλη, εορτάζει 2777 χρόνια ζωής από όταν ιδρύθηκε από τον Ρωμύλο το 753 π.Χ. στις 21 Απριλίου.

Εντυπωσιακό ήταν το θέαμα από βίντεο και εικόνες που μας έρχονται και τόσο οι παρελάσεις όσο και συναυλίες και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις δείχνουν το μεγάλειο της Ρώμης. Φορεσιές, στολές, πανοπλίες κυριάρχησαν στους δρόμους της Ρώμης, αρχαία κοστούμια φορέθηκαν σε μια προσπάθεια αναβίωσης του ρωμαϊκού πνεύματος στην σύγχρονη παρακμή.

Και αλήθεια η Ρώμη γιορτάζει, η Αθήνα; Η Θεσσαλονίκη; Τα Ιωάννινα; Η Κόρινθος; Ο Ορχομενός; Πόλεις ατελείωτες με τεράστια ιστορία για την Ελλάδα.

Πότε το Ελλαδικό κράτος, το υπουργείο Πολιτισμού(δήθεν), οι διάφοροι Δήμοι, θα πράξουν επιτέλους κάτι ανάλογο, κάτι με το πολιτισμικό υπόβαθρο που προσήκει στους Έλληνες, κάτι το οποίο θα εξυμνεί τις πόλεις και την Ιστορία της Ελλάδος. Κάτι το οποίο δείχνει το παγκόσμιο φως τους Ελληνισμού.

Είναι δυνατόν η Αθήνα που αποτελεί το γενέθλιο μέρος του δυτικού πολιτισμού να μην έχει μια παρόμοια γιορτή. Μια γιορτή να υπενθυμίζει στους δυτικούς πως υπάρχουν επειδή πρώτα υπήρξαν οι Έλληνες. Αυτό θα γίνει μόνο με μια Ελληνική Εθνική κυβέρνηση στο τιμόνι αυτής της Πατρίδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles