Top 5 This Week

Related Posts

Ήρθε κιόλας η Black Friday;;;

Φαντάσου πως είναι Παρασκευή, έχεις τελειώσει με τις υποχρεώσεις της προηγούμενης εβδομάδας και γεμίζεις τις μπαταρίες σου για την επόμενη που ξεκινάει την επόμενη Δευτέρα. Έχεις μία ιδέα, να πας με την οικογένεια ή με το ταίρι σου ή με φιλαράκια για μια χαλαρή βολτούλα να πιείς καφεδάκι και να ηρέμησεις(να πάρεις ενδεχωμένος και κανά ρουχαλάκι για την άνοιξη που πλησιάζει). Και ένω ψάχνεις για καταστήματα με ρούχα εξάφνου πέφτεις πάνω σε ένα μαινόμενο πλήθος μαυροφορεμένων επενδυτών που έβαλαν την κάπα των βαμπίρ και αντί για αίμα ζητούν μανιωδώς ρούχα.

Λοιπόν μπροστά σε ένα τέτοιο σκηνικό βρέθηκαν πολλοί ανυποψίαστοι περαστικοί του εξωτερικού που πέρασαν μπροστά από ένα μεγαλό κατάστημα ρούχων και μέσα γινόταν πανζουρλισμός από μαυροφορεμένες επενδύτριες που μόλις είχαν τελειώσει με το μάζεμα της ελιάς και, αν και μπορεί να μην ήταν Black Friday την συγκεκριμένη μέρα, σιγούρα όμως ύπηρχε καταχνιά απο την μαυρίλα των επενδυτών.

Παρακάτω το βίντεο δείχνει πως μοιάζει ο πολιτισμικός εμπλουτισμός στην αγορά. Μία τέτοια “κυψέλη ενσωμάτωσης” ονειρεύεται ο κύριος Μητσοτάκης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles