Top 5 This Week

Related Posts

Σκέρτσος: όταν παντρεύεται ο Σάκης και ο Μήτσος ενισχύεται το Ελληνικό Έθνος

Η ΝΔ παίζει με την νοημοσύνη των Ελλήνων εδώ και πολλές δεκαετίες, τους ειρωνεύεται, τους λέει ψεκασμένους όταν δεν την βολεύει, άλλες φορές κάνει τα γλυκά μάτια, άλλες φορές κατέβαινε σε συλλαλητήρια για να εναντιωθεί σε εθνικές προδοσίες που εν τέλει σαν γνήσιοι συντηρητικοί συντήρησαν. Αλλά τώρα έχουμε φθάσει στον πλήρη παραλογισμό.

Βγαίνει ο Σκέρτσος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Επίλογος” (Απόστολος Μαγγηριάδης) και λέει πως είναι Αρχή της ΝΔ η ισότητα στον γάμο των κίναιδων και πως αποτέλεσε και προεκλογική εξαγγελία, αλήθεια δεν θυμάμαι καθόλου να αποτέλεσε υπόσχεση της ΝΔ αυτό, αντιθέτως έλεγε πως θα φτιάξει το υπουργείο Οικογένειας για να ενισχύσει δήθεν την Ελληνική Οικογένεια, τώρα το ότι είναι θέμα Αρχής…εντάξει…είναι ένας τρόπος να μας πει ο Κύριος Σκέρτσος ότι η ΝΔ είναι από μόνη της ένα Gay Pride. Μάλιστα το να παντρευτεί ο Μάκης με τον Μήτσο και να υιοθετούν παιδιά θα φέρει ένα “Όραμα Ανάπτυξης και Ευημερίας” για την Ελλάδα και μάλιστα λέει το εξωφρενικό πως “αυτή η παρέμβαση θα οδηγήσει σε ένα πιο ισχυρό Έθνος”!!! πως; Δεν υπάρχει μια ιστορική περίπτωση που η χαλάρωση των ηθών να ενίσχυσε τα κράτη και τα έθνη, αντιθέτως ενήργησε αποδομητικά και εν τέλει στον πλήρη αφανισμό τεράστιων κρατών και αυτοκρατοριών. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ηλίθιοι, θα ήταν βλακώδες να βγάλουμε ένα τέτοιο συμπέρασμα, οι άνθρωποι είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι.

Η ΝΔ αποκαλύφθηκε πλήρως για το τι είναι, η πλέον παρακμιακή, εθνομηδενιστική και καρκινική παράταξη που ακόμα και ο πλέον βρωμερός αριστερός θα ζήλευε, το συμπέρασμα αυτό το εξάγουμε από το γεγονός πως όλη η αριστερά συμπορεύεται πίσω της, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ σφιχταγκαλιάζονται μαζί με την ΝΔ στο νομοσχέδιο της ανωμαλίας, σε αγαστή συνεργασία με την ΝΔ και οι αναρχοτρομοκρατικές οργανώσεις που βρίζουν την Ελλάδα με συνθήματα “να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς, στο διάολο η οικογένεια στο διάολο η πατρίς” τρομοκρατούν ορθόδοξους και βανδαλίζουν Ναούς έχουν προκαλέσει κλίμα τρομοκρατίας, το αριστερό παρακράτος πάλι ενισχύει στα δύσκολα το δεξιό κράτος.

Εν τέλει από ότι φαίνεται η ΝΔ θα αλλάξει το σύνθημα της από “ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία” και θα το κάνει “ζήτω η Τουρκία, ζήτω η τρανσολατρεία, ζήτω η Νέα Κιναιδοκρατία”…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles