Top 5 This Week

Related Posts

Πειρατές της Αφρικανικής

Είχαμε τον μαύρο Αχιλλέα, είχαμε την μαύρη Κλεοπάτρα που υπήρξαν ελληνικές μορφές και μαύρισε το Netflix, μετά την μαύρη γοργόνα Άριελ που μαύρισε η Ντίσνεϋ, τώρα η επόμενη προσωπικότητα που θέλει να μαυρίσει είναι ο Τζακ Σπάροου, πειρατής της παιδικής μας ηλικίας που μεγαλώσαμε με τις ταινίες του και είναι από τις πλέον πετυχημένες ταινίες στον κόσμο.

Η Ιρλανδή πειρατίνα Anne Bonny

Στην συγκεκριμένη περίπτωση(Πειρατές της Καραϊβικής 6) δεν θα του αλλάξουν μόνο την φυλή, αλλά και το φύλο, διότι θα τον κάνουν γυναίκα, συγκεκριμένα στην νέα ταινία η Ντίσνεϋ σκέφτεται για νέα πρωταγωνίστρια την Ιρλανδή πειρατίνα Anne Bonny που δραστηριοποιήθηκε στις αρχές 18ου αιώνα. Αλλά η Anne Bonny ως Ιρλανδή ήταν λευκή και όχι μαύρη όπως η ηθοποιός που σκέφτονται να την αναπαραστήσει, δηλαδή η Ayo Edebiri.

Η ηθοποιός Ayo Edebiri

Έτσι λοιπόν οι “Πειρατές της Αφρικανικής” θα αντικαταστήσουν τους “πειρατές της Καραϊβικής” κατά αναλογία όπως γίνεται αντικατάσταση των γηγενών Ευρωπαϊκων πληθυσμών από τις αφροασιατικές ορδές. Η κινηματογραφική βιομηχανία σταθερά παρακμάζει όχι μόνο λόγω “μαυρίσματος” αλλά και ουσίας, δεν παράγονται πλέον ταινίες χωρίς woke στοιχεία ή νεομαρξιστική-φιλελεύθερη προπαγάνδα και αυτό είναι που αποθαρρύνει το κοινό από το να τις δει, για αυτό και η Disney έχει μπει βαθιά στην μαύρη τρύπα της παρακμής και κυρίως για αυτήν, της μείωσης των κερδών της…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles