Top 5 This Week

Related Posts

Η Κομμουνιστική Κίνα ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ τζαμιά.

Μετά τους Τούρκους που μετατρέπουν τις βυζαντινές εκκλησίες σε τζαμιά, οι Κινέζοι το πήγαν ένα βήμα παρακάτω.

Συγκεκριμένα στην επαρχία Σιντσιάνγκ που είναι η Δυτικότερη επαρχία της Κίνας και η πιο απομακρυσμένη από τα κέντρα στα ανατολικά της Κίνας που κατοικούνται από την φυλή των Κινέζων Χαν που αποτελεί την πλειοψηφία του κινεζικού λαού(92%), εκεί λοιπόν η Κινέζοι έχουν μια ελαφρώς διαφορετική οπτική αντιμετώπισης των τουρκικών μουσουλμανικών πληθυσμών που βρίσκονται εντός των εδαφών της. Αυτή η οπτική μπορεί να αποδοθεί με την λέξη: γενοκτονία.

Συγκεκριμένα η Κίνα με διάφορες πολιτικές μειώνει σταδιακά τον πληθυσμό των Ουιγούρων Τούρκων της περιοχής και έχει πρόγραμμα για να τους αλλάξει την μουσουλμανική πίστη. Αυτό κλιμακωτά επιτυγχάνεται και πρόσφατα ένα βίντεο που διέρρευσε δείχνει Κινέζους εργάτες να καταστρεφούν ένα τζαμί με βαριοπούλες.

Η κομμουνιστική Κίνα γνωρίζει καλά πως ο κομμουνισμός είναι ένα όνειρο που ποτέ δεν εφαρμόζεται, το προσπάθησε και η ίδια ανεπυτυχώς, βαθιά στο εσωτερικό της μόνο Λαϊκή Δημοκρατία δεν είναι, ούτε προοδευτική, ούτε πολυφυλετική, ούτε πολυπολιτισμική, ούτε κατά διάνοια αυτό που θα λέγαμε σήμερα αριστέρα. Ακολουθεί πολιτικές ενοποιήσης και ομογενοποίησης των πληθυσμών της τόσο πνευματικά όσο και φυλετικά, δεν επιτρέπει ξένους στα εδάφη της και ακολουθεί μια σκληρή απολυταρχική πολιτική στην κοινωνία, οικονομία κλπ. Έτσι λοιπόν είναι δημοκρατία μόνο στο όνομα, πόσο μάλλον κομμουνιστική…

Τα έθνη που θέλουν να επιβιώσουν αυτό κάνουν, το Ισραήλ με την Χαμάς και τους Παλαιστίνιους, η Κίνα με τους Ουιγούρους, η Τουρκία με τους Κούρδους και με τα πολιτισμικά απομεινάρια της Ελλάδος στην Ιόνια, στην Αφρική γίνονται διαρκώς γενοκτονίες σε διάφορες περιοχές. Μόνο η Ελλάδα, η Ευρώπη και εν γένει ο Δυτικός κόσμος καλωσορίζει τον αφανισμό του με τις αυτοκτονικές πολιτικές περί “ενσωμάτωσης” καλωσορίσματος, νομιμοποίησης και “Ελληνοποίησης”(στην περίπτωση μας) εκατοντάδων χιλιάδων αλλότριων στοιχείων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles