Top 5 This Week

Related Posts

Ο Σαμαράς και το “μασάζ” στο δεξιό ακροατήριο.

Πολλοί λένε πως η ΝΔ έκανε “μασάζ” στους διαφωνούντες βουλευτές για να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για τους κίναιδους. Αυτό που δεν κατάλαβαν πολλοί είναι πως στην πραγματικότητα μασάζ έκανε ο Αντώνης Σαμαράς στο δεξιό ακροατήριο της ΝΔ.

Δηλαδή όλη αυτή η μισάωρη παρουσίαση του στην βουλή δεν την έκανε για να αλλάξει τους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι ήδη με τις κατάλληλες πιέσεις από το Μαξίμου “πείστηκαν” να ψηφίσουν υπέρ, αλλά για να δείξει στο δεξιό κοινό πως υπάρχει ένα θύλακας “δεξιάς” στην καθόλου δεξιά ΝΔ.

Επί της ουσίας δηλαδή μέσα απο την ομιλία του άφησε την ελπίδα σε αυτό το κοινό τόσο ο Σαμαράς, όσο και οι άλλοι πενήντα περίπου της ΝΔ που είτε καταψήφισαν, είτε απήχαν πως αυτή η αναλογία μπορεί να ανατραπεί στο μέλλον και η ΝΔ να ξαναγίνει δήθεν δεξιό κόμμα. Παραδέχτηκε ο Σαμαράς πως την αντίθεση αυτή στο νομοσχέδιο της κοινωνίας θα την καρπωθεί η “ακροδεξιά” και η ΝΔ δεν θα διαφέρει πλέον από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για μια πολύ έξυπνη βαλβίδα αποσυμπίεσης, ίσως να το είχαν συμφωνήσει κιόλας από πριν με τον Μητσοτάκη, διότι τέτοια δεν λέγονται έτσι απλά, εάν όντως ένα τόσο βαθύ ταυτοτικό ζήτημα απασχολούσε τους βουλευτές της ΝΔ θα είχε υπάρξει ρήξη άμεσα, αντιθέτως αυτοί από την επόμενη μέρα θα πίνουν καφεδάκι και θα τρώνε στην υγεία των κορόιδων…

Και βεβαίως να μην σχολιάσουμε το αμίμητο, πως “εγώ έβαλα την ΧΑ φυλακή”…έπρεπε ήδη να είχε παρέμβει ο εισαγγελέας, πάνω που η Ελλάδα έγινε πάλι δήθεν “δημοκρατία” σύμφωνα με το Economist.

Η ΝΔ δεν πιστεύει ούτε σε πατρίδα, ούτε σε θρησκεία, ούτε σε οικογένεια, πιστεύει στην οικογενειοκρατία, την διαφθορά, στην χειραγώγηση, στην κλεψιά, στην εγκληματικότητα, στην εξαπάτηση, στο παθολογικό ψέμα και στην ακόρεστη δίψα για εξουσία και την καρέκλα και για αυτά θα κάνουν ότι χρειαστεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles