Top 5 This Week

Related Posts

Αθωώνουμε Παιδεραστές, καταδικάζουμε Εθνικιστές.

Είμαστε στην Ελλάδα της ΝΔ φυσικά και 50 άνθρωποι είναι φυλακή επειδή ένας σκότωσε τον Φύσσα.

Είμαστε στην Ελλάδα της ΝΔ εννοείται πως ο Κασιδιάρης θα πάει να δικαστεί επειδή είπε πως “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”.

Είμαστε στην Ελλάδα της ΝΔ εννοείται πως δεν θα δικαστεί πολιτικός για το έγκλημα και την μαζική δολοφονία των Τεμπών.

Είμαστε στην Ελλάδα της ΝΔ εννοείται πως ο Μίχος θα αφεθεί ελεύθερος μετά από την προτροπή της Εισαγγελίας.

Και αλήθεια δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε διαφορετική αντιμετώπιση από αυτήν την κυβέρνηση, δεν θα γινόταν να αναμένουμε κάτι άλλο.

Ένα παντελώς διεφθαρμένο και έκφυλο κράτος θα αθωώσει τον παιδεραστή και μαστρώπο, θα αθωώσει τους πολιτικούς υπεύθυνους των Τεμπών, διότι τα πλοκάμια του Μαξίμου έχουν συμφέρον προς τούτο. Είναι ο Μίχος ο Έπσταιν της Ελλάδος; φήμες μιλάνε για σχέσεις με πρόσωπα του πολιτικού, μιντιακού και επιχειρηματικού βίου της χώρας και όχι απλές σχέσεις, αλλά σχέσεις συναλλαγής και υποτέλειας, εμπόριο ανήλικης λευκής σαρκός.

Και από την άλλη έχουμε τον Κασιδιάρη, έναν πολιτικό που ουδείς γνωρίζει γιατί είναι φυλακή πέρα ενός θολού και νεφελώδους “γιατί είναι ναζί”.

Είναι ένοχος ο Ηλίας; προφανώς είναι ένοχος, ένοχος διότι το να είσαι Έλληνας σε ένα ανθελληνικό κράτος είναι πράξη εγκληματική εξού και η ενοχή της υπόθεσης.

Είναι ένοχος επειδή το “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” το γράφει ο τάφος του Ανδρέα Παπανδρέου, το λέει ο Βελόπουλος μέσα στην βουλή, αλλά καταδικάζεται ο Κασιδιάρης που είναι φυλακή.

Πράγματι εάν έγκλημα είναι το να αγωνίζεσαι για το Έθνος σου, τότε περήφανα κάποιος πρέπει να πει “Ναι είμαι ένοχος!”.

Σε μια Δικαιοσύνη που καταδικάστηκε από την ΕΕ, σε μια Δικαιοσύνη που πολιτικά πρόσωπα παραδέχονται πως δεν είναι ανεξάρτητη, αλλά πως τα πλοκάμια της εγκληματικής οργάνωσης του Μαξίμου την έχουν τυλίξει και την ελέγχουν εντελώς, εμείς δεν πρέπει να έχουμε πίστη σε αυτήν την Δικαιοσύνη, διότι αθωώνει τους παιδεραστές και δικάζει τότε Εθνικιστές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles