Top 5 This Week

Related Posts

Άπλυτοι εισέβαλλαν στο πυρηνικό εργαστήριο του ΑΠΘ, έσπασαν το εξωτερικό περίβλημα – ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Απόπειρα επίθεσης με αλυσοπρίονο στον υπόγειο χώρο της Φυσικομαθηματικής Σχολής, όπου βρίσκεται πυρηνικός αντιδραστήρας, φαίνεται να σημειώθηκε πριν από μερικά εικοσιτετράωρα – όπως αποκαλύπτουν σήμερα «ΤΑ ΝΕΑ» – από κουκουλοφόρους καταληψίες του ΑΠΘ με κίνδυνο έκλυσης ποσότητας ραδιενέργειας από ράβδους ουρανίου ή από ειδική συσκευή νετρονίων.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν οι κουκουλοφόροι να έχουν σπάσει το εξωτερικό περίβλημα της προστασίας του πυρηνικού αντιδραστήρα. Πρόκειται για μια «εφιαλτική» επιχείρηση σε έναν από τους πιο ευαίσθητους και επικίνδυνους χώρους εντός και εκτός του πανεπιστημίου, που έχει σκορπίσει μεγάλη ανησυχία σε μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Για τους 49 συλληφθέντες αναβλήθηκε η δίκη και μάλιστα, μετά την αναβολή της δίκης, οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Συγκεκριμένα, η δίκη που είχε προγραμματιστεί για τη Δεύτερα 18 Μαρτίου, στο Αυτόφωρο, αναβλήθηκε λόγω απουσίας μαρτύρων και το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για τις 29 Μαρτίου, αίροντας (αυτοδικαίως) την κράτηση και των 49 κατηγορουμένων (ηλικίας 19 έως 30 ετών και μεταξύ αυτών 30 άνδρες και 19 γυναίκες).\

Μπορεί να έιναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να απαλλαγούμε από την τριχωτή καρουσία των απλύτων της Θεσσαλονίκης πλνη όμως δεν μας φταίει σε τίποτα η πανέμορφη πόλη και ολι Κάτοικοί της οι οποίοι έχουν δώσει πλούσιο εθνικιστικό ιστορικό τα τελευταία χρόνια.

Την ίδια στιγμή που στην Τουρκία ετοιμάζεται το δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιο οι αναρχοκατσαπλίαδες παίζουν με την δημόσια υγεία εκατομμυρίων κατοίων της συμπρωτεύουσας ενώ είναι απορίας άξιον το ποιός έχει αναλλάβει την φύλαξη ενός τόσο σοβαρού εργαστηρίου, στο οποίο εάν συμβεί κάποια δολιοφθορά οι συνέπειες θα έιναι ολέθριες για ολόκληρη την βόρεια Ελλάδα.

Δεν χρειάζεται να κάνει κάτι ο Ερντογάν, η ανεπάρκεια του ελληυνικού κράτους από μόνη της αρκεί για να στείλει την χώρα στον μεσαίωνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles