Top 5 This Week

Related Posts

Παγκόσμια Ημέρα ΡΟΜΑΛΕΝ ΤΣΑΒΑΛΕΝ!

Παγκόσμια μέρα Ρομά σήμερα, ή για να είμαστε ακριβείς παγκόσμια ημέρα πεταμένων επιδομάτων, χαλκοκλεψίας και εγκληματικότητας.

Προς επιβεβαίωση όλων αυτών σήμερα κιόλας στα Ψαχνά Ευβοίας ένα 7χρόνο παιδάκι έπεσε θύμα βιασμού από τον 11χρόνο φίλο του. Μόνο που ο 11χρόνος που βίασε το παιδί είναι γύφτος.

Αν σε τέτοιες ηλικίες τα παιδιά των γύφτων σκέφτονται έτσι και τα παιδιά των Ελλήνων μαθαίνουν για ισότητα, αλληλεγγύη και άλλα τέτοια φληναφήματα τότε φανταστείτε τι γενιά Ελλήνων ετοιμάζουν, παθητική, που θα σκέφτεται τι να μην πει για να μην θίξει τον γύφτο, ενώ ο γύφτος θα σκέφτεται να τον βιάσει, να τον κλέψει, να επωφεληθεί από την συναναστροφή του.

Και πέρα από αυτά τι προσέφεραν οι γύφτοι, τι έχουν κάνει πέρα από το να παίρνουν δισεκατομμύρια επιδόματα, να καταστραφούν υποδομές, να εγκληματούν, να σκοτώνουν, να μαχαιρώνουν, μήπως κάνουν την στρατιωτική θητεία; Όχι! Μήπως πληρώνουν φόρους; Όχι! Μήπως εργάζονται νόμιμα; Όχι! Μήπως επιθυμούν να αλλάξουν στάση ζωής; Όχι! Συνεπώς τι εξυπηρετούν; Τίποτα πέρα από την περαιτέρω αποσταθεροποίηση της κοινωνίας, την εξαγορά ψήφων, την μαφία, την διακίνηση ναρκωτικών, όπλων και ανθρώπων.

Εάν υπολογίζετε πως έχουμε στην Ελλάδα 400.000 γύφτους αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του προβλήματος, όχι μόνο από την άμεση όπως είπαμε πιο πάνω τριβή τους με την κοινωνία, αλλά και από την έμμεση, δηλαδή πως επηρεάζουν τις σχολικές αίθουσες, τα παιδιά των Ελλήνων, τι νοοτροπίες φέρνουν τα παιδιά των γύφτων για όσο πάνε σχολείο στα ελληνόπουλα.

Όλα αυτά πρέπει να εξεταστούν και μια μελλοντική εθνική κυβέρνηση να τα λάβει σοβαρά υπόψιν για τον δραστικό περιορισμό της τρομοκρατικής αυτής οργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles