Top 5 This Week

Related Posts

Ο Ευρω-Τακτικισμός της ΝΔ, η Στρατηγική Υπερεπέκταση και ο Μπελέρη.

Έτοιμη για την Εκλογική Μάχη της Ευρώπης η ΝΔ, έτοιμη να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και τις αμαρτίες πέντε ετών(ή και όχι;).

Στην προσπάθεια να τραβήξει από παντού ψήφους από αριστερά μέχρι δεξιά και ακροδεξιά, θα έλεγε κανείς έχει περιέλθει σε μια στρατηγική υπερεπέκταση της κομματικής της μηχανής, η προσπάθεια να πάρει τα πάντα ενώ από πίσω δεν έχει τις απαραίτητες δυνάμεις, υποδόμες και κυρίως το αφήγημα της πραγμάτωσης προεκλογικών υποσχέσεων αλλά και μαζί με αυτήν την όλο και αυξανόμενη δυσαρέσκεια στο εκλογικό σώμα, αυτή της η επέκταση μπορεί να γίνει ο λόγος σημαντικής συρρίκνωσης.

Κάποιοι παλιοί ΝΔημοκράτες δεν αναγνωρίζουν το κόμμα τους πλέον, στο μυαλό τους αυτό το μόρφωμα που ονομάζεται ΝΔ ήταν κάποτε Δεξιό, τώρα μετά από δεκαετίες “ιδεολογικών” εκπτώσεων, εκσυγχρονισμού, πολιτικής ορθότητας αλλά και πολιτικού χαμαιλεοντισμού έχει γίνει ένα κόμμα-βόθρος που χωνεύει φιλελεύθερους, νεοφιλελεύθερους, ΠΑΣΟΚους, ΣΥΡΙΖΑιους, κομμουνιστές, ΛΟΑΚΤΙ, παλιούς “ακροδεξιούς”, συντηρητικούς, κανονικούς Νεοδημοκράτες (της βάσης δηλαδή), δημοσιογράφους, αθλητές και γενικά ανθρώπους όλων των ιδεολογιών της ανθελληνικού τόξου και όλων των χρωμάτων(σαν την σημαία των ΛΟΑΤΚΙ).

Σε ένα ψηφοδέλτιο έχουμε δήθεν κάποιον που μέχρι τώρα μας το έπαιζε ανεξάρτητος δημοσιογράφος σαν τον Αυτιά και τόλμησε να μιλήσει για “Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια” αυτοί που πρόδωσαν την πατρίδα, εισάγουν εκατομμύρια πιστούς με άλλη θρησκεία εντός της χώρας, αυτούς που διέλυσαν την οικογένεια… Έχουμε έναν παλιό ΠΑΣΟΚο σαν τον Πύρρο Δήμα ο οποίος τόσο καιρό για τον συμπατριώτη Μπελέρη δεν έβγαλε άχνα ούτε για τα Δίκαια Αιτήματα τους Ελληνισμού της Β. Ηπείρου, έχουμε μια εκφυλισμένη δημοσιογράφο σαν την Μελέτη η οποία εκφράζει το ΛΟΑΚΤΙ και δικαιωμάτιστικο κομμάτι για να παρασύρει το γυναικείο κοινό.

Και τέλος έχουμε το πιόνι που θα κάνει ρουά-Ματ, έτσι πιστεύουν στο Μαξίμου τουλάχιστον, την υποψηφιότητα Μπελέρη. Αρχικά ο ίδιος ο Μπελέρη θα έπρεπε να αρνηθεί διότι ο λαός της Χειμάρας τον επέλεξε για δήμαρχο και όχι για ευρωβουλευτή, του εμπιστεύτηκε το μέλλον του σε άμεση αλληλεπίδραση με τους Αλβανούς καταπιεστές για να υπερασπιστεί και να αγωνιστεί από την Β. Ήπειρο για τα δικαιώματα των Ελλήνων εκεί, δεν τον εξέλεξαν για να πάει στην Ευρωβουλή όπου δεν θα γίνει τίποτα άλλο παρά ένα κομματόσκυλο που θα παίρνει παχυλούς μισθούς για πέντε χρόνια. Ο Μπελέρη επίσης σε δύο μήνες μετά τις ευρωεκλογές βγαίνει από την φυλακή που σημαίνει πως έτσι μπορεί να διεκδικήσει και πάλι την δημαρχεία και να αγωνιστεί πάλι μαζί με τους συμπατριώτες του, ανταυτού ο Μπελέρη επέλεξε από εκφραστής του Ελληνισμού της Βόρειας Ηπείρου να γίνει όργανο μικροπολιτικών συμφερόντων και εκλογικού τακτικισμού και εκμετάλλευσης της ΝΔ.

Έτσι η τελευταία θα ανοιχτεί πάλι στο διαρκώς μειωμένο δεξιό κοινό της το οποίο την έχει απαξιώσει πλήρως, αυτό που δεν καταλαβαίνουν όσοι ψηφίζουν Μπελέρη δηλαδή ΝΔ είναι πως θα πέσουν ακριβώς σε αυτήν την παγίδα, θα νομιμοποιήσουν τις πολιτικές της ΝΔ. Δηλαδή πολιτικές οικονομικής αφαίμαξης, ακριβείας, κοινωνικού χάους, εκφυλισμού μέσω των νομοθεσιών για τους ΛΟΑΚΤΙ, μαζικής μετανάστευσης και αντικατάστασής του Ελληνικού Λαού με ξένους, εθνικών υποχωρήσεων σε Τουρκία, ΣΚΟΠΙΑ αλλά και Αλβανία(εξάλλου η υπόθεση Μπελέρη αποτελεί μέγιστη εθνική ήττα), συνεχούς υποστήριξης της Ουκρανίας σε ένα γεωπολιτικό περιβάλλον πολύ εχθρικό, αλλά κυρίως σε μια διαρκώς εξαθλιωμένη κατάσταση του Ελληνικού Λαού ο οποίος γερνάει, πεθαίνει και επίκειται δημογραφική κατάρρευση του.

Αυτά τα προβλήματα είναι ζωτικής σημασίας και ακόμα και εάν ο Μπελέρη πίστευε πως μπορεί να συνεισφέρει γιατί ας πούμε έχει κάποιο πατριωτικό ένστικτο(ότι και αν σημαίνει πατριωτισμός για ένα Νεοδημοκράτη) τότε αυτό ουδέποτε έγινε μέσα από την Ευρωβουλή αλλά μάλλον μέσα από το να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα ενώ το έχεις απέναντι σου και όχι από τις Βρυξέλλες με τους ωραίους μισθούς και τα ακριβοπληρωμένα γεύματα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles