Top 5 This Week

Related Posts

Μητσοτάκης: «Πάμε καλά… προς την Κόλαση!»

Σε μια διαφορετική πραγματικότητα φαίνεται να ζει ο πρωθυπουργός καθώς έχει μια οπτική για την ζωή που ζούμε κάπως στρεβλή συγκεκριμένα λέει: «Καθώς η ανεργία στη χώρα μας πλέον μειώνεται και καθώς οι μισθοί αυξάνονται, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία η ευθυγράμμιση των δυνατοτήτων του εργατικού δυναμικού με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας. Στον τομέα αυτό, η ΔΥΠΑ παίζει καθοριστικό ρόλο. Με δράσεις όπως οι Ημέρες Καριέρας, αλλά και μέσα από προγράμματα κατάρτισης και επανεκπαίδευσης, μέσα από τις σχολές μαθητείας. Έτσι ώστε να προσφέρουμε, κυρίως στους νέους συμπολίτες μας, περισσότερες ευκαιρίες εργασίας και κυρίως πιο πολλές, σταθερές, καλοπληρωμένες δουλειές.»

Αυτά συμβαίνουν ένω οι FINANCIAL TIMES βγάζουν πρωτοσέλιδο πως η Ελλάδα είναι η 2η φτωχώτερη χώρα στην ΕΕ. Αμέσως μετά την Βουλγαρία μάλιστα… ποιά την Βουλγαρία! που είχε 40 χρόνια κομμουνισμό!

Η ανεργία στον γενικό πληθυσμό βρίσκεται στο 11 τοις εκατό, δηλάδη σε επίπεδα που βρίσκεται έδω και 4 χρόνια, δηλαδή 1.100.000 στους 10.000.000 Έλληνες , δηλαδή δεν έχει μειώσει κάποια ανεργία, και μάλιστα αυτή η ανεργία είναι επίπλαστη όπως έχουμε εξηγήσει πολλές φορές, κάθως δεν είναι μόνιμες και σταθερές αυτές οι δουλειές, άλλα συμβάσεις περιορισμένου χρόνου και όχι πλήρους ωραρίου, συν ότι πολλοί κάνουν δύο ή και τρείς δουλειές.

Το ίδιο και στην αντίστοιχη ανεργία της Νεολαίας, 1 στους 4 νέους είναι άνεργος, και πλείστοι εξ’ αυτών αναμένουν το καλοκαίρι για να δουλέψουν κάτω απο άθλιες συνθήκες, ανασφάλιστοι μέσα στον καύσωνα…

https://twitter.com/spectatorindex/status/1783431608663687435

Και δεν μίλαμε καν για την επίπλαστη αύξηση των μισθών, που συνοδεύεται από την υπερπολλαπλάσια αύξηση των τιμών, της ακρίβειας, των καυσίμων και των αγαθών…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles