Top 5 This Week

Related Posts

Μια drag queen θα μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα στο Παρίσι

Η Minima Geste, 33 ετών, έχει γίνει το πιο πρόσφατο σημείο ανάφλεξης με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι, μετά από σειρά άλλων και έντονων αντιπαραθέσεων γύρω από τη μουσική για την τελετή έναρξης και την επίσημη αφίσα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αυτό γιατί ο/η drag queen Minima Geste θα μεταφέρει την Ολυμπιακή Φλόγα που άναψε στον Ιερό χώρο της Ολυμπιάς στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας. Διαβάζουμε στο pronews.

Aκόμα και τα Γαλλάκια, γνήσιοι εκπρόσωποι της σύγχρονης Βαβυλώνας, επαναστάτησαν στην απόφαση του Δήμου Παρισίου. Η ανεκδιήγητη δήμαρχος Παρισίου έιχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν θέλει να έρθουν Ρώσοι και λευκορώσοι αθλητές.

Θρηνούμε την χαμένη αθωότητα όσων πίστευαν πως το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού θα έπαιρνε θέση κατά της απόφασης του Δήμου Παρισίων, και υπενθυμίζουμε στην Δήμαρχο πως οι Ολυμπιακοί αγώνες δεν είναι πεδίο αναπαραγωγής της αρρωστημένης της ατζέντας, αλλά αγώνες που μέσω των σωμάτων των αθλητών προάγεται το Ολυμπιακό ιδεώδες, η Ειρήνη και η ελευθερία.

Ενάντια στην δικατατορία της Νέας Τάξης οι εθνικιστές υψώνουν τείχη σε όλο τον Πλανήτη και δηλώνουν παρόντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles