Top 5 This Week

Related Posts

Η Γερμανική Βουλή ανοίγει τον δρόμο για την νομιμοποίηση της Παιδοφιλίας! Δεν είναι έγκλημα πλέον η “κατοχή παιδικής Πορνογραφίας”!

Σε μία απίστευτη και όμως αληθινή περίπτωση απίστευτου εκφυλισμού έπεσε η γερμανική βουλή, θυμίζοντας πως η Βαϊμάρη ανθίζει και είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Bundestag, το νομοσχέδιο ορίζει ότι «η κατοχή και η απόκτηση τιμωρούνται με ελάχιστη ποινή φυλάκισης τριών μηνών και η διανομή με ελάχιστη ποινή φυλάκισης έξι μηνών. Ως εκ τούτου, τα αδικήματα που ρυθμίζονται στο άρθρο 184β του Ποινικού Κώδικα ταξινομούνται ως πλημμελήματα και όχι ως εγκλήματα».

Το νομοσχέδιο που πέρασε από τον συνασπισμό φιλελευθέρων -πρασίνων-σοσιαλιστών της κυβέρνησης Σολτς, αγκαλιάστηκε από πολλές παιδοφιλικές οργανώσεις και οργανώσεις για τα δικαιώματα των παιδεραστών, οι οποίοι μάλιστα ανοικτά υποστηρίζουν πως η νόμιμη ηλικία για την συγκατάθεση σε ερωτική πράξη με ανήλικο πρέπει να κατέλθει στα 12 έτη!

Μια από αυτές είναι η Krumme-13 μια από τις πολλές οργανώσεις που προασπίζονται τα “ανθρώπινα δικαιώματα” των παιδεραστών…

Η Ευρώπη έχει μπει σε μια πολύ σκοτεινή εποχή, ο εκφυλισμός κυριαρχεί και οι σπόροι της Βαϊμάρης μεγάλωσαν και πλέον μας δείχνουν τους δηλητηριώδεις καρπούς τους.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σαπίλα και βοθρολύματα από ντιμοκρατικά καθίκια. Βγήκε η ψείρα στον γιακά και πλέον ο σώζων εαυτώ σωθήτω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles