Top 5 This Week

Related Posts

ΑΙΣΧΟΣ! Δίνουν με αντιπαροχή σε ξένο Επενδυτή το οικόπεδο που έχει το μνήμα του Γρίβα Διγενή!

Μια συγκλονιστική καταγγελία έγινε στην ΕΟΜ, σύμφωνα με πληροφορίες, το Δ.Σ. του Ιδρύματος του Γεωργίου Γρίβα Διγενή το οποίο έχει μεν έδρα στην Αθήνα και ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Γρίβα Διγενή, αλλά πλέον διοικείται από το Διοικητικό Συμβούλιο και αυτό με την σειρά του διαχειρίζεται το οικόπεδο το οποίο είναι στην Κύπρο, παραλιακά και στο οποίο υπάρχει το κρησφύγετο-Μουσείο του Γρίβα, το πλοιάριο με το οποίο έφθασε μυστικά στην Κύπρο αλλά και το Μνήμα του.

Αυτό το οικόπεδο θα δοθεί με αντιπαροχή στο 70% του συνόλου του σε ξένο επενδυτή. Ωστόσο εκεί βρίσκεται ένα ακόμη πονηρό σημείο, πέρα από το γεγονός πως ένα τέτοιο ιερό σημείο Γης για τον Ελληνισμό δεν το δίνεις όπως και να έχει, αλλά επιπλέον με αυτό θα γίνει ένας ανοικτός διαγωνισμός για κατάθεση προσφορών, το διοικητικό συμβούλιο ωστόσο έχει στενές σχέσεις με συγκεκριμένο ξένο επενδυτή στον οποίο ίσως να δοθεί από πριν το οικόπεδο και ο όλος διαγωνισμός να είναι ψεύτικος μόνο και μόνο για να υπάρχει το χαρτί της νομιμοφάνειας.

Έτσι λοιπόν το ίδιο το ίδρυμα του Γρίβα Διγενή ξεπουλάει το πλέον συμβολικό σημείο Γης για τον Κυπριακό Ελληνισμό αλλά και για τον ίδιο τον Γρίβα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles