Top 5 This Week

Related Posts

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Γυναίκα καταδικάστηκε σε μεγαλύτερη ποινή για «ρητορική μίσους» κατά αλλοδαπών βιαστών από τους ίδιους τους βιαστές.

Μια 20χρονη στο Αμβούργο της Γερμανίας οδηγήθηκε στη φυλακή αφού έκανε δηλώσεις «μίσους» προς έναν μετανάστη που συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό ενός κοριτσιού. Η γυναίκα είναι μόνο ένα από τα 140 άτομα που ερευνώνται για «επιβλαβή σχόλια» προς τους βιαστές.

Το 2020, μια 14χρονη βιάστηκε επανειλημμένα από «ομάδες ανδρών» σε μια συνοικία του Αμβούργου – βρέθηκαν ίχνη σπέρματος από εννέα άνδρες. Το έγκλημα έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης, πέντε από τους δέκα κατηγορούμενους είχαν γερμανική υπηκοότητα (μη ιθαγενείς), οι υπόλοιποι ήταν ένας Σύρος, ένας Μαυροβούνιος, ένας από το Κουβέιτ, ένας Αφγανός και ένας Αρμένιος.

Η υπόθεση προκάλεσε οργή – όχι μόνο λόγω του άγριου ομαδικού βιασμού, αλλά και λόγω της ετυμηγορίας. Οκτώ στους εννέα δράστες δεν χρειάστηκε καν να πάνε φυλακή: έλαβαν ποινές με αναστολή. Μόνο ένας βιαστής στάλθηκε στη φυλακή ανηλίκων για δύο χρόνια.

Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα που προσέβαλε έναν από τους βιαστές καταδικάστηκε σε φυλάκιση: ο 20χρονος στάλθηκε στο κέντρο κράτησης ανηλίκων για ένα Σαββατοκύριακο.

Όπως εξήγησε ο εισαγγελέας, η νεαρή επικοινώνησε με έναν από τους δράστες αφού τα προσωπικά του στοιχεία κατέληξαν στο διαδίκτυο. Τον αποκάλεσε «ατιμωτικό γουρούνι βιαστή» και «αηδιαστικό φρικιό». Σύμφωνα με την εισαγγελία, η γυναίκα απείλησε επίσης τον άνδρα ότι δεν μπορούσε πλέον να πάει πουθενά «χωρίς να τον κλωτσήσουν στο πρόσωπο». «Δεν ντρέπεσαι όταν κοιτάς στον καθρέφτη;» ή «Ας ελπίσουμε ότι θα κλειδωθείς μακριά», έγραψε επίσης. Για αυτό πρέπει να πάει φυλακή – ενώ η συντριπτική πλειονότητα των βιαστών του πάρκου της πόλης είχαν τη δυνατότητα να παραμείνουν ελεύθεροι.

Ο αριθμός κινητού τηλεφώνου του υπόπτου κυκλοφορούσε στο Snapchat – εξηγεί ότι ήθελε να εκφράσει την οργή της ως ένα είδος αντανακλαστικού. «Χωρίς να το ξανασκεφτεί», ξέσπασε το θυμό της – λυπόταν για ό,τι είχε κάνει. «Δεν κάνει κανέναν καλύτερο».

Οι βιαστές, από την άλλη, δεν έδειξαν τύψεις κατά τη διάρκεια της δίκης – αλλά παρέμειναν ελεύθεροι. Είναι μια δικαστική φάρσα που κλονίζει την εμπιστοσύνη στο κράτος δικαίου.

Βέβαια, ξέρουμε πώς αν ο βιαστής ήταν λευκός ακόμα και σήμερα θα μνημονεύονταν το περιστατικό, ενώ τώρα που οι δράστες είναι αφροασιάτες αποκρύπτεται!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles