Top 5 This Week

Related Posts

Συντονισμένη Επίθεση των ΜΜΕ κατά των Εθνικιστών του Εθνικού Μετώπου

Αναπαράγουν τα ψεύδη του μαρξιστικού ΚΕΕΡΦΑ για δήθεν εμπλοκή του Εθνικού Μετώπου στο επεισόδιο στην δομή μεταναστών. 

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, ο περιφερόμενος θίασος του Πέτρου Κωνσταντίνου και του Τζαβέντ Ασλάμ, τέλεσε την κακόγουστη παράσταση, ” αντιφασιστική συγκέντρωση στα Σεπόλια “. Άτομα που καμία σχέση δεν έχουν με την περιοχή, μετανάστες και επαγγελματίες μαρξιστές χάλασαν την ηρεμία των κατοίκων με τα γνωστά τους συνθήματα, δήθεν, αλληλεγγύης στους μετανάστες και κατά των κατοίκων που, δήθεν, εκτρέφουν τον ρατσισμό. 

Αμέσως μετά την συγκέντρωση- παράσταση, μεγάλη μερίδα ΜΜΕ μεταξύ των οποίων το Mega,το in. gr, η ΕΦΣΥΝ και άλλα αναπαράγουν τις συκοφαντίες του ΚΕΕΡΦΑ για εμπλοκή του Εθνικού Μετώπου στο επεισόδιο της περασμένης Κυριακής σε δομή μεταναστών στην περιοχή. Εκπλήσονται ακόμα από την πολιτική δράση του Εθνικού Μετώπου στα Σεπόλια, όπου με φυλλάδια και αφίσες, καταγγείλαμε τις πολιτικές που έχουν γκετοποιήσει τις γειτονιές της Αθήνας. Μας εγκαλούν επίσης γιατί δημόσια πήραμε το μέρος των κατοίκων ενάντια στις συνθήκες ανασφάλειας και εγκληματικότητας που επικρατούν. 

Το Εθνικό Μέτωπο, ως νόμιμο πολιτικό κόμμα θα κάνει πολιτικές εκστρατείες χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν   δημοσιογράφο και κανέναν επαγγελματία αντιρατσιστή. Το Εθνικό Μέτωπο θα στραφεί νομικά εναντίον όσων διαδίδουν συκοφαντίες εναντίον του. Κυρίως όμως, το Εθνικό Μέτωπο θα συνεχίσει να αγωνίζεται ενάντια στην αντικατάσταση πληθυσμού με τους Έλληνες στα Σεπόλια και κάθε γωνιά της χώρας που βιώνει τα ” αγαθά ” της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

Γραφείο Τύπου του Εθνικού Μετώπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles