Ο απόηχος του Β’ Γύρου

Τρομερά είναι τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών των δύο Κυριακών. Καταστροφές, ελλείψεις, εγκληματικότητα, ναρκωτικά, αλλαγή του φυλετικού προσώπου της Αθήνας και πολλών μεγάλων πόλεων και εκτεταμένων περιοχών, η κυριαρχία της βρώμας, της ασχήμιας, των σκουπιδιών στον αστικό ιστό καθώς και η συνεχής υποβάθμιση των πόλεων είναι ένα φαινόμενο που είναι ασταμάτητο ανεξάρτητα από τους διάφορους συστημικούς υποψηφίους, είτε προέρχονται από την ΝΔ, είτε από το ΠΑΣΟΚ , είτε από το ΣΥΡΙΖΑ, είτε ακόμα και από το ΚΚΕ(που είναι τάχα μια αντισυστημική).

Μια είναι η αλήθεια για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, η κατά κράτος νίκη της Αποχής, η απαξίωση του πολιτικού συστήματος και η αφανή κοροϊδία του Λαού προς τους διάφορους αυτόκλητους “σωτήρες” του. Ήττα Μπακογιάννη και Αγοραστού και Ζέρβα δηλώνουν πως ενώ η ΝΔ έφθασε το ζενίθ της αρχίζει η πτώση στο Ναδίρ, έτσι πάντα μετά την υψηλότερη κορυφή ξεκινάει η κατάβαση(είτε σταθερή είτε απότομη). Και που ήταν οι Εθνικιστές; Που ήταν αυτοί που έπρεπε να είναι δίπλα στους δημότες και τον Λαό, οι Εθνικιστές υπήρξαν τουλάχιστον μέτριοι, ενώ βλέπουμε πως το λεγόμενο “ακροδεξιό” κοινό έχει αυξηθεί με την είσοδο των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ, της ΝΙΚΗΣ και της ΕΛ. ΛΥΣΗΣ στην βουλή ωστόσο αυτή η αύξηση δεν μεταφράστηκε σε αντίστοιχη αύξηση στους δήμους και τις περιφέρειες, χρειάζεται λοιπόν ένα κόμμα, ένα κίνημα, μια οργάνωση, που θα μπορέσει να αφομοιώσει όλον αυτόν τον κόσμο ούτως ώστε αυτό το συνεχώς αυξανόμενο ακροδεξιό κοινό, να μπορεί να έχει και ενεργή πολιτική παρέμβαση στα κοινά δια μέσω αντιπροσώπων σε δήμους και περιφέρειες, βλέπουμε πως ενώ το πολιτικό σύστημα είναι αρκετά ρευστό, το ίδιο ρευστός είναι και ο ευρύτερος πατριωτικός χώρος.

Αυτό που χρειάζεται είναι να φτιαχτεί ένας σταθερός πόλος του 10% βασισμένος στον Εθνικισμό, σε νέα δυναμικά πρόσωπα, σε κινήματα και οργανώσεις που θα οργώσουν την κοινωνία και να δείξουν πως υπάρχει τρίτος δρόμος τόσο απέναντι στην φιλελεύθερη λαίλαπα όσο και στον νέομαρξιστικό εκφυλισμό. Την τελευταία δεκαετία ο εθνικισμός έχει χάσει πολλές ευκαιρίες και οι ευκαιρίες δίνονται σπάνια, ας μην χάσουμε και άλλες ευκαιρίες και ας γίνει αυτή η νέα αρχή για την πολιτική επικράτηση του Εθνικισμού σε όλη την Ελλάδα.

spot_img

Recent Articles

Related Stories