Top 5 This Week

Related Posts

Ο πράσινος «Μπακογιάννης»

Σε συνέντευξή του στο mega μπέρδεψε τα μπούτια του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας. Ο πασόκος Δήμαρχος σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τις καταλήψεις, για να μην χάσει το αριστερό κοινό του, χωρίς όμως να φανεί ότι δεν ξέρει την νομοθεσία κατάφερε να γίνει περίγελος σε όσους παρακολούθησαν την συνέντευξη.

Συγκεκριμένα:

  • Δημοσιογράφος: Να σας ρωτήσω ποια είναι η γνώμη σας για τις καταλήψεις στο κέντρο της Αθήνας;
  • Δούκας: Να τηρηθεί ο Νόμος, όπου δεν πρέπει να υπάρχουν καταλήψεις να τηρηθεί ο νόμος.
  • Δημοσιογράφος: Τι πάει να πει όπου δεν πρέπει; Υπάρχουν μέρη στα οποία πρέπει να υπάρχουν καταλήψεις;
  • Δούκας: Οχι, όπου είναι παράνομες να μη γίνονται καταλήψεις. Είναι ξεκάθαρο.
  • ΔημοσιογράφοςΥπάρχουν νόμιμες;
  • Δούκας: Οχι, υπάρχει όμως μία δυνατότητα έκφρασης στον ελεύθερο χώρο και πρέπει να δώσουμε και μία δυνατότητα συνολικά στην πόλη να αναπνεύσει. Αρα, η πρόσβαση στο δημόσιο χώρο, η αύξηση του δημόσιου χώρου και η δυνατότητα οι χώροι να είναι χώροι υποδοχής αθλητικών και πολιτιστικών και λοιπών δραστηριοτήτων είναι για εμένα πολύ σημαντικό.
  • ΔημοσιογράφοςΑυτό πώς συνδέεται με τις καταλήψεις; Η ζωντάνια μιας περιοχής πώς συνδέεται με μία κατάληψη;
  • Δούκας: Όχι το συνδύασα με το εξής, ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις υπάρχουν δυσκολίες μεγάλες να βρεθεί χώρος για έκφραση για πολιτισμό και δραστηριότητες και εδώ πρέπει και εγώ να δώσω μία ευκαιρία. Έχουμε αρκετά αναξιοποίητα κτίρια, να μπορέσω να δώσω μία ευκαιρία σε συλλόγους, σε συλλογικότητες, να μπορέσουν να δραστηριοποιηθούν, να εκφραστούν.

Στοιχομυθία που θα ζήλευε και ο πρόεδρος του Εδδεσαϊκού.

This image has an empty alt attribute; its file name is image-2-1024x575.png

Από τον Μπακογιάννη, λοιπόν, καταλήγουμε στον πασοκο-αριστερό Δούκα. Πλέον το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι η εικόνα των Αθηνών δεν θα αλλάξει, μετά την απομάκρυνση του Μπακογιάννη. Μόνη ελπίδα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι η διοίκηση των Αθηνών να περάσει σε μία εθνικιστική δημοτική αρχή. Δυστυχώς όμως η δημοκρατία του 74% αποχής έδωσε 8% στον Ηλία Κασιδιάρη. Το οποίο μόνο λίγο δεν είναι αν σκεφτείς, ότι βρίσκεται φυλακισμένος εδώ και 3,5 χρόνια και του έχει απαγορευτεί εμμέσως να δημοσιολογεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles