Top 5 This Week

Related Posts

Δημοσκόπηση MRB – Είναι ο Βελόπουλος πραγματικά κερδισμένος;;;

Η πρόσφατη δημοσκόπησης της MRB για το OPEN έχει έναν μόνο κερδισμένο. Αυτός είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος, τα ποσοστά του οποίου φτάνουν, με αναγωγή, το 9,7%!

Αν εμπιστευτούμε τη δημοσκόπιση, θα δούμε ότι τέτοια ποσοστά για κόμμα δεξιά της ΝΔ είχε καταφέρει μόνο η Χρυσή Αυγή τα τελευταία χρόνια. Όλοι μάθαμε πως αντιμετώπισε το σύστημα την ραγδαία δημοσκοπική ανάπτυξη ενός αυθεντικού εθνικιστικού κινήματος. Διώξεις, φυλακίσεις και κοινωνικός στιγματισμός ήταν οι κινήσεις του συστήματος στην πρώτη αφορμή που δόθηκε.

Το σύστημα μπορεί να είναι σάπιο, παρόλα αυτά έχει τις αυτοάμυνες του. Όπως είδαμε στην πρώτη ευκαιρία ισοπέδωσε το κόμμα της ΧΑ. Πιστεύετε ότι δεν θα έκανε το ίδιο αν έβλεπε τον Βελόπουλο σαν απειλή; Μήπως δεν είχε τις αφορμές; Επιστολές του Ιησού, φάρμακο για κορονοϊό ή μια διερεύνηση στις καταγγελίες του πρώην Βουλευτή Μυλωνάκη είναι μερικές αφορμές που θα μπορούσαν να δώσουν ένα τέλος στην ελληνική λύση.

Γι΄αυτό λοιπόν μην σας ξεγελάει ο Βελόπουλος, μπορεί στα λόγια να κατακεραυνώνει την Νέα Δημοκρατία (δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά λέει τα προφανή) όμως στην πράξη έχει αποδειχθεί ένας χρήσιμος εταίρος της κυβέρνησης. Αποδήχθηκε περίτρανα όταν με τις ψήφους της ελ.λύσης πέρασε ο εκλογικός νόμος της ενισχυμένης αναλογικής. Ένας εκλογικός νόμος που κόβει έδρες από τα μικρά κόμματα και τις δίνει στο πρώτο (bonus 50 εδρών). Επίσης χρήσιμος φάνηκε όταν ψήφισε την νέα σύνθεση του ΕΣΡ την ώρα που το ΕΣΡ του έχει φορτώσει αρκετά τσουχτερά πρόστιμα.

Άρα λοιπόν πραγματικός νικητής της πρόσφατης δημοσκόπισης δεν είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πραγματικός λόγος που ο Βελόπουλος βρίσκεται σε τόσο υψηλό ποσοστό είναι η απουσία του Ηλία Κασιδιάρη από την πολιτική σκηνή. Και πως άλλωστε να πάρει μέρος καθώς η ΝΔ τον κρατά στη φυλακή και τον φιμώνει καταπατώντας τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου που άλλοτε ευαγγελίζεται ότι προασπίζει.

Ένα όμως είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή ο Κασιδιάρης θα επιστρέψει και θα είναι υποψήφιος στις εκλογές και τότε θα δούμε τα ποσοστά που θα πάρει το κάθε δεξιό παραμάγαζο της ΝΔ.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΦΥΛΑΚΙΖΑΝ , ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ , ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΗΓΕ ‘ΕΞΟΡΙΑ’ ΣΤΙΣ ΣΕΥΧΕΛΕΣ….. ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΟ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ. Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΑΘΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΙΚΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ….ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles