Top 5 This Week

Related Posts

Είσαι “παλαιοχριστιανός”, θα σου πάρουμε τα παιδιά. Είσαι “οπαδός της Ρόμα”, θα σε επιδοτήσουμε.

Σεισμός στην Ελληνική κοινωνία, ακούσατε ακούσατε υπάρχουν “άνθρωποι των σπηλαίων”, που ζουν λέει έξω από την συμπεριληπτική κοινωνία μας, την κοινωνία των ΛΟΑΤΚΙΠ+, των λάθρο, της προόδου, της αγάπης στον συνάνθρωπο και που είναι ανοικτή σε οποιαδήποτε τάση και αν έχει επιλέξει να ζει ο άλλος… Εκτός εάν είναι πατριώτης, χριστιανός ορθόδοξος, συντηρητικός, εθνικιστής, παραδοσιοκράτης, οικογενειάρχης, ακροδεξιός, φασίστας και ότι άλλο σκεφτούν ότι αποτελεί απειλή για την δημοκρατική, συμπεριληπτική μας κοινωνία εκείνη την στιγμή.

Ο λόγος επί του παρόντος γίνεται για μια κοινότητα παλαιοχριστιανών στην Κορινθία οι όποιοι εδώ και 4 χρόνια επέλεξαν να ζουν ξεκομμένοι από την τόσο υπέροχη κοινωνία που χτίζει για εμάς η “Δημοκρατία”. Στην αρχή τους είπαν “ανθρώπους των σπηλαίων” και νόμιζα πως βρήκαμε και άλλον “Αρχάνθρωπο των Πετραλώνων” αλλά εν τέλει είχαμε μια κοινότητα ανθρώπων, οι όποιοι ζουν όπως οι πρώτοι χριστιανοί(επιλογή τους) δεν ενοχλούν κανέναν, δεν πειράζουν, δεν προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις, δεν παίρνουν επιδόματα για να κάθονται και να αυξάνουν την εγκληματικότητα αλλά ούτε το παίζουν ευπαθής ομάδα.

Ζουν αποκλειστικά μόνοι τους όπως θέλουν, όπως επέλεξαν. Παρόλα αυτά η υπέροχη Ελλαδική πολιτεία που νοιάζεται για εμάς, επέλεξε να προχωρήσει σε προσαγωγή του πατέρα της κοινότητας γιατί έδειξε απείθεια και επίσης διότι τα παιδιά και η μάνα τους έφυγαν και κρύφτηκαν για να μην τους αποσπάσει το ελλαδικό κράτος επικαλούμενο τα δικαιώματα τους για παιδεία και τις άλλες προσχηματικές βαρύγδουπες λέξεις για να τα “προστατέψουν”. Ο πατέρας μάλιστα είπε “δεν μου δίνει επιδόματα το κράτος, δεν παίρνω δηλαδή, δεν δίνω κιόλας” δηλαδή ούτε ζητάει κάτι, αλλά ούτε πληρώνει φόρους.

Αλήθεια τόσο πολύ νοιάζεται το κράτος για αυτήν την κοινότητα για το πώς ζουν και τι έχουν και εάν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά. Όλως τυχαίως μια άλλη κοινότητα, πολύ πιο μεγάλη, μαζική και με έντονη την παρουσία της στο κράτος έχει μείνει στο απυρόβλητο, έχουν δικό τους εθιμικό δίκαιο και αρχές, είναι πάμπλουτοι αλλά ζητούν επιδόματα δήθεν επειδή είναι ευπαθής ομάδα, αντί για τόξα και ακόντια (όπως κατηγορούν την κοινότητα των παλαιοχριστιανών) έχουν όπλα, πολυβόλα, μαχαίρια. Δεν δίνουν τίποτα στο κράτος και παίρνουν τα πάντα από επιδόματα μέχρι καλώδια και πράττουν καταλήστευση τόσο δημόσιας όσο και ιδιωτικής περιουσίας, παράνομο εμπόριο, όπλων, κλεμμένων προϊόντων και αγαθών, παιδιών και αμέτρητες άλλες εγκληματικές πράξεις, δεν πάνε τα παιδιά τους σχολεία, ούτε στρατό, αλλά από μικρά τα μαθαίνουν αυτοί στο κλέψιμο και στο να είναι οι πρώτοι ρυθμιστές της δυσαρμονίας στην κοινωνία. Είναι υπεύθυνοι για δολοφονίες, εγκληματικές πράξεις, ανομία και με ό,τι μπορεί να φέρει αντιμέτωπο κάποιον με την φυλακή.

Αλλά αυτούς δεν τους αγγίζει κάνεις, ούτε τα ΜΜΕ ούτε η αστυνομία, ούτε το κράτος. Βλέπετε οι οπαδοί της γνωστής ιταλική ομάδας, βοηθούν το παρακράτος στις βρωμοδουλειές του, εξαγοράζονται εύκολα, με μόλις 50€ ψηφίζουν κατά χιλιάδες το ανάλογο κόμμα-δωρητή. Γιατί να τους πιάσουν λοιπόν αυτούς;

Εξάλλου πρέπει να προστατεύσουμε τις μειονότητες όπως είπαμε, άσχετα από τι κάνουν. Σχετικά όμως με το τι είναι, δηλαδή είσαι αλλοδαπός που αποκεφάλιζε και σκοτώνε στην Συρία με το ισλαμικό κράτος, βεβαίως και δικαιούσαι επίδομα και στέγη, είσαι οπαδός της Ρόμα και σκότωσες ανήλικο ελληνόπουλο με αδέσποτη σφαίρα, προφανώς και δεν θα σε βρούμε και θα πάρεις το επίδομα σου και μετά θα βγάλεις και δέκα τόνους χάλκινο καλώδιο, είσαι τούρκος πράκτορας που έκανε ιδιότυπη εισβολή στον Έβρο πριν χρόνια, μην σε νοιάζει το κράτος είναι εδώ να προασπίσει το δικαίωμα σου να γίνεις και συ Ευρωπαίος πολίτης και να κατασκοπεύεις εναντίον της Ελλάδος, είσαι μέλος της κοινότητάς ΛΟΑΤΚΙΠ+ και δεν ξέρεις τι φύλο είσαι σήμερα, καμμία ανησυχία θα νομιμοποιήσουμε όλα τα φύλα και θα έχεις και το δικαίωμα να υιοθετείς γιατί πρέπει κάπως να ξεδώσεις στο σώμα ενός ανήλικου, είσαι μετανάστης που μπήκες παράνομα και εγκληματείς έτσι κατά τους διεθνούς αλλά και εγχώριου Δικαίου, μπορείς να ξεφυσήσεις διότι το Ελληνικό κράτος θα σε νομιμοποιήσει αντί να σε διώξει.

Είσαι παλαιοχριστιανός, θα σου πάρουμε τα παιδιά και θα μπεις φυλακή, είσαι εθνικιστής, θα μπεις φυλακή γιατί κόβεις ψήφους από την ΝΔ, χρωστάς 500€ ενώ άλλοι χρωστάνε εκατομμύρια, ποιος είσαι και νομίζεις πως θα μείνεις έξω από την φυλακή; δεν έχεις και φίλο κάνα υπουργό…

Γενικά πάντως με το μόνο που προσωπικά διαφωνώ με αυτήν την κοινότητα είναι με το κατά πόσο τα παιδιά έπρεπε να ζούσαν εκεί, οι ενήλικες το επέλεξαν και μπράβο τους για αυτό, αλλά τα παιδιά δεν γνωρίζω εάν ενσυνείδητα βρίσκονται εκεί. Αλλά και πάλι όπως εξέθεσα παραπάνω δεν είναι και οπαδοί της Ρόμα να είναι ελεύθεροι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles