Top 5 This Week

Related Posts

Η Αριστερά εργαλειοποιεί και πολιτικοποιεί την ανθρωποκτονία στους Αγ. Αναργύρους.

Κάθε καθεστώς και κάθε πολιτική ομάδα έχει έναν εχθρό άλλες φορές ο εχθρός είναι μια κατηγορία ανθρώπων, άλλες φορές μία ιδέα που αποτελεί ζωτική απειλή για το καθεστώς.

Σήμερα το φιλελεύθερο καθεστώς άφησε τα μαντροσκύλα να πολιτικοποιήσουν πάλι μια δολοφονία. Γιατί γίνεται αυτό όμως; Διότι είναι ζωτικής σημασίας ακόμα και εάν δεν υπάρχει πραγματικά απειλή από μια ομάδα ανθρώπων, το καθεστώς να συσπειρώνει τους υποστηρικτές του(αντιφασίστες, αναρχικούς, αριστερούς, κεντρώους, σοσιαλιστές, φιλελεύθερους, κεντροδεξιούς) και να φοβίζει τους μη πολιτικοποιημένους και αυτούς που άγωνται και φέρονται από από την προπαγάνδα των ΜΜΕ και τους συστήματος.

Εάν δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της απειλής από κάποια ομάδα(στην περίπτωση μας ο εχθρός που εννοεί σήμερα το καθεστώς είναι το ευρύτερο φάσμα της Εθνικής-Εθνικιστικής Δεξιάς) τότε θα αναγκάσει και την μεγάλη πλειοψηφία να πάρει ενεργό μέρος, διότι θα την αναγκάσει να έχει την ηθική υποχρέωση να αμυνθεί έναντι μιας απειλής που και καλά απειλεί την συνοχή της κοινωνίας.

Σε αυτά τα πλαίσια το φιλελεύθερο καθεστώς αμόλησε τα αριστερά σκυλιά να διασπείρουν την μαύρη προπαγάνδα τους. Ότι δήθεν ο δολοφόνος που σκότωσε την Κυριακή στους Αγίους Αναργύρους είναι φασίστας. Αφήνουν να εννοηθεί σε μια ομιχλώδη ατμόσφαιρα παραπληροφόρησης ότι ο φασισμός(ό,τι για αυτούς δηλαδή είναι Ελληνοκεντρικό και Πατριωτικό) κάνει μια συντονισμένη προσπάθεια να σκοτώσει το διαφορετικό ή το ανίσχυρο(που στο αφήγημα τους είναι οι γυναίκες, οι μετανάστες, οι “γενναίοι” αντιφασίστες κλπ), ότι αυτή είναι η ψυχολογία του Εθνικιστή, έτσι σκέφτεται και άρα είναι εκ φύσεως εγκληματίας. Έτσι δαιμονοποιούν κάθε άνθρωπο τον οποίο μετέπειτα θα ονομάσουν αυτοί “φασίστα” ή “εθνικιστή”.

Τι άλλο χρησιμοποιούν;

Μα προφανώς το εξοργηστικό όρο “γυναικοκτονία”, για να διχάζουν ακόμα περισσότερο την κοινωνία, διότι αλήθεια είναι πως η αριστερά και ο φιλελευθερισμός ακολουθείται κυρίως από γυναίκες και ανθρώπους με θηλυκή-συναισθηματική ψυχολογία, ενώ η ευρύτερη πατριωτική δεξιά από άνδρες κυρίως με πιο αρρενωπά χαρακτηριστικά. Σε αυτά τα πλαίσια δαιμονοποιείται ο άνδρας και γίνεται προσπάθεια ευνουχισμού του. Η Γυναικοκτονία δηλαδή ξεχωρίζει τα δύο φύλλα, δηλαδή προσθέτει στο διαχωριστικό ρόλο της αριστεράς, διότι τι κάνει η αριστερά; δημιουργεί κάθε λογής μειονότητες για να διευρύνει “το διαιρεί και βασιλεύε” των φιλελευθέρων αφεντικών τους, αντίθετα ο Εθνικισμός πάντα προσπαθεί να ενοποιήσει ομάδες λαού, διότι μια μάζα κάτω από κοινές ιδέες και αξίες που κοιτούν τι τους ενώνει αγωνίζονται για το καλύτερο μέλλον μαζί και είναι και πιο αποτελεσματικοί. Ενώ στις μειονότητες ή μια παλεύει για τα δικαιώματα της εναντίον της άλλης σε μια λυσσαλέα και χαώδη προσπάθεια να πιάσει μια διαρκώς απρόσιτη “ελευθερία”.

Συνεπώς είναι αναγκαίο να δημιουργηθεί ο φανταστικός εχθρός εδώ, πρέπει να είναι ο άνδρας, ο λευκός, αλλά επειδή αυτό δεν είναι αρκετό πρέπει να μπει και ιδεολογικό πρόσημο, κατευθείαν τα τρολ της ΝΔ άρχισαν να βλέπουν ναζιστικούς αετούς, Ελληνικές σημαίες, χριστιανικούς Σταυρούς. Πρώτα πρώτα αυτό έχει ξαναγίνει, με την δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ όλοι στην αρχή νόμιζαν πως την δολοφονία την έκαναν οι Κροάτες νεοναζί, ψευδώς… Παρόλα αυτά το μήνυμα τότε πέρασε και έμεινε στο συλλογικό υποσυνείδητο του λαού.

Πάμε τώρα εδώ, όποιος δει το πτηνό στον λαιμό του δολοφόνου θα και βάλει δίπλα δίπλα και το εθνόσημο του 3ου Ράιχ θα αντιληφθεί χωρίς πολλά πολλά διότι είναι αστείο και να το λέμε,

μετά έχουμε τις σημαίες στο χέρι του οι οποίες δεν είναι καν σημαίες, αλλά κάποια μοτίβα που έχει κάνει στα χαοτικά ταττού που έχει κάνει ο συγκεκριμένος.

Και το τελευταίο είπαν μέχρι πως επειδή έχει σταυρό είναι εθνικιστής, μάλιστα, δηλαδή πλέον το να φοράς σταυρό σε κάνει εθνικιστή, δηλαδή 8.000.000 Έλληνες είναι φασίστες με αυτήν την λογική, αυτό είναι αστειότητα.

Στην πραγματικότητα ο συγκεκριμένος είναι μέλος του λεγόμενου αναρχικού χώρου, έχει βγάλει και φωτογραφίες με το Α των αναρχικών, ενώ το πτηνό που έχει δεν είναι ο αετός των Ναζί, αλλά ένα Περιστέρι σύμβολο ειρήνης που έχουν καπηλευτεί οι “αναρχικοί”(που είναι οι μεγαλύτεροι στυλοβάτες του φιλελεύθερου κράτους).

Πέρα από αυτά η όλη σωματοδομή και η αμφίεση του συγκεκριμένου μόνο για εθνικιστική δεν ομοιάζει.

Αρχικά τα ταττού που έχει δεν έχουν τίποτα το εθνικιστική ή ελληνικό, έχει κάνει piercing στις ρώγες(κάτι το οποίο εάν δεν το κάνεις δεν είσαι εθνικιστής όπως ξέρετε) και όλη του η μούρη είναι και αυτή γεμάτη με σκουλαρίκια κάτι που δεν υπάρχει στην εθνικιστική αισθητική.

Δυστυχώς γκρεμίζεται το αφήγημα των αναρχικών περί εθνικιστικής δολοφονίας πάλι και γκρεμίζεται κάτω από το βάρος του ίδιου του ψεύδους.

Προφανώς ο συγκεκριμένος ήταν αναρχικός λοιπόν, αλλά εμείς εν αντιθέσει με αυτούς δεν λέμε πως επειδή είναι αναρχικός έκανε την δολοφονία, αλλά σίγουρα επειδή ήταν αναρχικός είχε βαριά ψυχολογική, πνευματική ασθένεια και σοβαρή εγκεφαλική ανεπάρκεια, κάτι που έχουν όλοι οι αναρχικοί ανεξαιρέτως…

Εδώ μερικές από τις σελίδες που ακολουθούσε.

Επίσης περήφανα δείχνει και το Α των αναρχικών.

Ενώ κάτω βλέπουμε την συντονισμένη προσπάθεια των αναρχικών να πείσουν πως ήταν «εθνίκι» και «φασίστας» και να διαχωρίσουν την κοινωνία με τον όρο γυναικοκτονία αλλά και να γελειοποιήσουν το εθνικό σύμβολο κάνοντας την σημαία ροζ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles