Top 5 This Week

Related Posts

Συζητήσεις στον πατριωτικό χώρο. – Τι μέλλει γενέσθαι;

Πρόσφατα δημοσιεύματα σε διάφορα site μιλούν για ζυμώσεις στον χώρο δεξιά της ΝΔ. Το κενό που έχει αφήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης με την παράνομη απαγόρευση της καθόδου του στις εκλογές έχουν καλύψει 3 κόμματα. Ο λόγος είναι για τους Σπαρτιάτες, την Ελ. Λύση και την Νίκη τα οποία αθροιστικά έλαβαν ένα 12,8%. Έτσι μία ένωση φαίνεται πολύ ελκυστική στον μέσο πατριωτή, που βλέπει την ΝΔ να εφαρμόζει τις πλέον εθνοκτόνες πολιτικές χωρίς κανέναν αντίπαλο.

Μία τέτοια ένωση όμως δεν είναι δυνατόν να συμβεί!!!

Γιατί άλλωστε το εθνικιστικό κοινό να συμπορευθεί με το δεκανίκι της ΝΔ, ολογράφως Κυριάκο Βελόπουλο, ή με τον κάθε συμπαθή, αλλά γραφικό κυριούλη. Ο εθνικιστικός χώρος χρειάζεται να εκπροσωπηθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο από ένα δυναμικό κίνημα, βασισμένο στα ιδανικά του Έθνους, με σύγχρονο λόγο, μακριά από γραφικότητες, να διεκδικήσει με αξιώσεις την διακυβέρνηση της χώρας.

Ιδανικότερος για αυτήν την εκπροσώπιση ενός τέτοιου κινήματος είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος έχει ευρεία αποδοχή από το πατριωτικό κοινό, βρίσκεται σε πολύ νεαρή «πολιτική» ηλικία, είναι εξαιρετικός ρήτορας και έχει στο επιτελείο τους κατάλληλους ανθρώπους.

Μία ένωση του Ηλία με τον Βελόπουλο είναι τόσο ανέφικτη και αχρείαστη όσο και αστεία.
Ειδικότερα:

  • 1. Τα νούμερα είναι αμείλικτα, καθώς μία δήλωση Κασιδιάρη πήρε μεγαλύτερο ποσοστό από όσο ολόκληρο το κόμμα της ελ.λύσης.
  • 2. Ο Βέλοπουλος έχει αποδείξει έμπρακτα ότι αποτελεί ουρά και ελεγχόμενη αντιπολίτευση εκ δεξιών της ΝΔ. Συγκεκριμένα έχει ψηφίσει τον εκλογικό νόμο που κόβει έδρες από μικρότερα κόμματα και τις δίνει στο πρώτο κόμμα, το λεγόμενο «bonus» των 50 εδρών.
  • 3. Επίσης χρήσιμος ήταν στην εκλογή του νέου ΕΣΡ καθώς αυτός μαζί με την ΝΔ ψήφισαν την νέα σύνθεσή του.
  • 4. Έχει ψηφίσει το 1ο μνημόνιο, το οποίο αύξησε τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα κατά 35%.
  • 5. Είναι αρχηγομανής σε βαθμό μάλιστα που το κόμμα δεν λέγεται Ελληνική Λύση, αλλά Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος. Δηλαδή μετά από εκείνον το χάος. Και όντως είναι το χάος αν δει κανείς τα στελέχη, με μία ίσως εξαίρεση.
  • 6. Τα περί επιστολών του Ιησού, φαρμάκων που σε προστατεύουν απο κορονοϊό, φαρμάκων για την καράφλα και φαρμάκων για την στυτική λειτουργεία είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Πως λοιπόν μία ένωση με έναν τέτοιο τύπο θα δώσει λύση (όχι το κόμμα του Βελόπουλου) στο πολιτικό πρόβλημα της Ελλάδας; Καμία ένωση με αυτούς τους πραγματικά καιροσκόπους. Άλλωστε αρκετά φιάσκα έχουμε περάσει δεν μας χρειάζεται άλλο.

Μάλιστα γι΄αυτούς που βλέπουν τον Βελόπουλο να φουσκώνει δημοσκοπικά και ανησυχούν. Η εξήγηση στο φαινόμενο αυτό είναι η απουσία του Ηλία Κασιδιάρη από την πολιτική σκηνή, με την παράνομη φυλάκιση του.

Είναι σίγουρο πως με την κάθοδο του Ηλία στις εκλογές ο Έλληνας πλέον θα βρει έναν πολιτικό εκφραστή, που θα έχει την δυναμική και την θέληση να κυβερνήσει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ηλία ακούμε και Ηλία δεν βλέπουμε όμως.

    Πρέπει να βρεθεί τρόπος να κατέβει ο Ηλίας στις εκλογές αλλιώς θα ο αφανισμός του έθνους είναι δεδομένος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles