Top 5 This Week

Related Posts

Βρήκαμε τους ηλίθιους της χρονιάς – Οι Δανοί δίνουν ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ στην Ουκρανία

Πάνω που πιστεύαμε ότι το δικό μας 41τακατο είναι το πιο ηλίθιο σε όλο τον πλανήτη, έρχεται το Δανικό αντίστοιχο να μας βάλει τα γυαλιά και να αποδειχθεί ηλιθιότερο των ηλίθιων.

Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφαση της Δανής πρωθυπουργού να παραδώσει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΆ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ της χώρας στην Ουκρανία, σε έναν πόλεμο ουσιαστικά χαμένο

Συγκεκριμένα η Δανέζα πρωθυπουργός δήλωσε:

“Η Ουκρανία μας ζητάει πυρομαχικά και πυροβολικό ΤΩΡΑ. Εμείς οι Δανοί αποφασίσαμε να μεταφέρουμε ολόκληρο το πυροβολικό στην Ουκρανία. Έτσι λοιπόν, συγγνώμη φίλοι μου, αλλά υπάρχουν όπλα στην Ευρώπη διαθέσιμα και δεν είναι μόνο θέμα παραγωγής. Έχουμε όπλα πυρομαχικά καν συστήματα αεράμυνας τα οποία δεν χρησιμοποιούμε. Πρπει να τα παραδώσουμε στην Ουκρανία.”

Την ίδια στιγμή που όλες οι χώρες του πλανήτη προετοιμάζονται για τον επερχόμενο πόλεμο Ανατολής με Δύση, που τριπλασιάζουν τα μπάτζετ τους είναι απορίας άξιον το τι θα κάνει η Δανία στην περίπτωση που τεθεί η Γροιλανδία (ανήκει στην Δανία) στο στόχαστρο των χερσαίων δυνάμεων;

Εκτος αν αυτό που ζητούσε ο “τρελός” Τραμπ, δηλαδή την πώληση της Γροιλανδίας στις ΗΠΑ, διευκολυνθεί από τον αφοπλισμό της χώρας λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

https://newsukraine.rbc.ua/news/denmark-to-transfer-all-its-artillery-to-1708245904.html

Ομεθα εις Φιλίππους

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles