Top 5 This Week

Related Posts

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – Καλό το παραμύθι σας αλλά δεν έχει δράκο

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ η ελληνική κοινή γνώμη καθώς παρακολουθούσε τα έκτακτα δελτία ειδήσεων, στα οποία ανήσυχοι δημοσιογράφοι περιέγραφαν πως ο Κούλης γλίτωσε από του χάρου τα δόντια μετά την επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους κοντά στην αυτοκινητοπομπή της ελλαδικής αποστολής στην Οδησσό.

Ο…λαοπρόβλητος επικεφαλής της κυβέρνησης κοιτούσε αγέρωχα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του τις βόμβες να σκάνε δεξιά και αριστερά ωστόσο αυτός συνέχισε την αποστολή του για το καλό της ανθρωπότητας!!!

Οι πιο γραφικοί απ’ όλους είναι μερικοί που γράφουν για χρήση πυραύλων Iskander-M και/ή P-800 Onyx ενώ παράλληλα για χρήση drones ιρανικής κατασκευής. Οι πύραυλοι iskander έχουν ακρίβεια 3 μέτρων ενώ τα ιδανικά drones έχουν αποδείξει ότι μπορούν να πλήξουν ακόμα και μεμονωμένο στρατιώτη, πολλώ δε μάλλον μια ολόκληρη αυτοκινητοπομπή.

Και εδώ έρχεται το αστυνομικό ερώτημα. “Ποιος οφείλεται;;;” Σίγουρα όχι η ρωσική πλευρά καθώς σε περίπτωση που οι πύραυλοι έβρισκαν στόχο, ναι μεν θα εξόντωναν τον Μητσοτάκη, (τρέμουμε στην ιδέα) οπότε και η δύση να έχανε ομολογουμένως έναν…. σημαντικό παράγοντά της (χαχαχαχαχαχα!) Πλην όμως η διεθνής κατακραυγή θα ήταν μεγάλη και τα γεράκια της Ουάσιγκτον θα το εκμεταλλευόταν για να στείλουν στρατό και να καθυστερήσουν την επικείμενη κατάρρευση του ουκρανικού στρατού λίγους μήνες αργότερα. Άρα λοιπόν οι Ρώσοι δεν ωφελούνται.

Στον αντίποδα οι Ουκρανοί θα είχαν εκμεταλλευτεί ήδη το περιστατικό ζητώντας από την Δύση ακόμα και πυρηνικά για να αμυνθεί από τον “ημιπαράφρονα Πούτιν”. Βέβαια ο τρελός Ζελένσκι ήδη έχει ζητήσει πυρηνικά ακόμα και πριν την έναρξη των ρωσικών επιχειρήσεων. Ο θάνατος ενός δυτικού ηγέτη εν ώρα επίσκεψης θα ήταν σανίδα σωτηρίας για το καθεστώς Ζελένσκι το οποία στα πρόθυρα της στρατιωτικής ήττας καταρρέει μερα με την μέρα.

Είναι ηλίου φαεινότερο το τι ακριβώς συνέβη στην Οδησσό, και δυστυχώς γι αυτούς το παραμύθι δεν είχε δράκο.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο η γκανεμιά του Κυριάκου Μητσοτάκη ως υπερόπλο να λειτούργησε σαν antidrone ασπίδα γύρω από την αυτοκινητοπομπή αποπροσανατολίζοντας τους ρωσικούς παραύλους.

Υγ. Δένδια μήπως να έβαζες καμία φωτό του Μητσοτάκη πάνω στην Ύδρα;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles