Top 5 This Week

Related Posts

ΣΟΚ! Ανθέλληνες γίνονται υπερπατριώτες μόνο όταν την Σημαία την κρατούν ξένοι.

Είναι πράγματι παράξενο(μπορεί και όχι) αυτοί που βρίζουν κάθε μέρα, 365 μέρες τον χρόνο το Έθνος και είναι οι πιο φανατικοί ανθέλληνες να σωπαίνουν και μάλιστα όχι μόνο αυτό, να σεληνιάζονται όταν εθνικά σύμβολα τα κρατάνε μη Έλληνες.

Μια φρενίτιδα τους πιάνει και τρελαίνονται όταν εσύ σας φυσιολογικός Έλληνας πας να πεις πως αυτοί δεν είναι Έλληνες αλλά ξένοι, τότε για αυτούς εσύ είσαι ο προδότης. Σου λένε πως είναι πιο “Έλληνες από σένα”, το ίδιο έχει ακουστεί όχι μόνο για αλλοδαπούς που παρελαύνουν, αλλά και για αλλοδαπούς που “εκπροσωπούν” την χώρα σε αθλητικούς αγώνες ή σε κάποιον οργανισμό, πχ ο Αντετοκούμπο ο οποίος απλώς παίζει μπάσκετ είναι πιο Έλληνας από έμας, η Σάττι που είναι μισή μαύρη και μισή Ελληνίδα, είναι πιο Ελληνίδα από εμάς.

Γιατί γίνεται αυτό; Βέβαια τα λένε αυτά για όλους αυτούς, κατά περίεργο τρόπο όμως ξεχνούν τους χιλιάδες λευκούς-Ευρωπαίους που ήρθαν και πολέμησαν στο πλευρό των γνήσιων Ελλήνων στην Εθνεγερσία, αυτοί ακόμα ονομάζονται φιλέλληνες, αυτοί που έδωσαν την ζωή τους σε αγώνα ενός ξένου έθνους είναι απλώς φιλέλληνες σύμφωνα με τους σύγχρονους αριστερούς και φιλελεύθερους, και πιο Έλληνες από όλους είναι ο άραβας, ο πακιστανός, ο μαύρος, ο γύφτος, ο νέγρος, ο ισλαμιστής, αυτή με την μπούρκα και αυτό γιατί απλώς κάνουν μια παρέλαση η εκπροσωπούν το Ελλαδικό κράτος σε έναν οργανισμό.

Αυτό προφανώς γίνεται για να κανονικοποιηθεί ο πολυφυλετικός αχταρμάς στο μυαλό του μέσου Έλληνα. Να γίνει φυσιολογικό στα μάτια μας να βλέπουμε μπούρκες να παρελαύνουν σε μια χριστιανική εορτή, να βλέπουμε μαύρους να “τιμούν” αυτούς που σκότωναν πριν 7 γενιές τους παππούδες τους…

Αυτή είναι η παράνοια του φιλελευθερισμού, του αριστερισμού και του ανθελληνισμού εν γένει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles