Top 5 This Week

Related Posts

50 χρόνια ΝΔ. Προδοσίες, διαφθορά, τακτικισμός και Δεξιό “άνοιγμα”

50 χρόνια συμπληρώνονται από τότε που η ΝΔ ιδρύθηκε. Το κόμμα που φαινομενικά έκανε τις μεγαλύτερες κωλοτούμπες. Φαινομενικά; Ναι διότι ουδέποτε υπήρξε πατριωτικό κόμμα, άλλο εάν έλεγε ότι είναι τέτοιο.

Η πραγματική του φύση απλώς αναδείχθηκε την τελευταία δεκαετία, παρουσιαζόταν σαν πατριωτικό(ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η ΝΔ, που λέει και ο ύμνος τους), αλλά οι πράξεις δείχνουν την ουσία και όχι τα λόγια και οι φανφάρες. Οι μεγάλες πατριωτικές κορώνες και τα μεγάλα λόγια προσέλκυσαν πατριώτες πράγματι, αλλά και αυτοί πλέον αναγνωρίζουν, ακόμα και αν ψηφίζουν μέχρι και σήμερα, και ξέρουν πόσο διεφθαρμένο, πόσο βουτηγμένο στην προδοσία, πόσο έχει γεμίσει με ρουσφετολόγους και ανθρώπους που κάνουν συναλλαγές για μερικές ψήφους.

Είναι ένα κόμμα που πρόδωσε την Μακεδονία, ένα κόμμα που πρόδωσε την οικογένεια, ένα κόμμα που πρόδωσε την Θρησκεία και ετοιμάζει και την μεγάλη προδοσία με το Αιγαίο. Είναι ένα κόμμα που στις τάξεις του πλέον έχουν εισχωρήσει Σημητικοί ΠΑΣΟΚοι, κομμουνιστές, ΣΥΡΙΖΑίοι, κάθε λογής αριστερός, ενώ συγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ, τον τάχα αιώνιο εχθρό του, ένα κόμμα που στηρίζει και συνεχώς δείχνει να “τιμά και να σέβεται τους αγώνες της αριστεράς” και του ΚΚΕ, αυτών που αιματοκύλισαν την Ελλάδα, ενώ πάντα ήταν διώκτης των εθνικιστών και των πατριωτών.

Αλλά τώρα κλείνει 50 χρόνια πολιτικής ζωής και εάν και δύο εκλογικές αναμετρήσεις βγήκε νικηφόρα με 40 τοις εκατό, ήδη πολλά λάθη μαζεύονται στην πλάτη της, η νομιμοποίηση μισού εκατομμυρίου μεταναστών, το νομοσχέδιο των ΛΟΑΤΚΙ, τα Τέμπη, η ακρίβεια, η εγκληματικότητα έχουν δημιουργήσει ρωγμές στα ποσοστά της ΝΔ και αυτή προσπαθεί απελπισμένα να συσπειρώσει το ετερόκλητο κοινό της, έτσι το συνέδριο θα αποτελέσει ένα μεγάλο πολιτικό πανηγύρι στην προπαγανδιστική προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του.

Μπροστά μπροστά θα κάθεται τόσο ο Καραμανλής όσο και ο Σαμαράς οι οποίοι πρόσφατα έβγαλαν πύρινους πατριωτικούς και “αντί-μητσοτακικούς” λόγους, αλλά παρόλα αυτά δεν έχουν κάνει αίτημα να μιλήσουν σε μια προσπάθεια ισορροπίας στο κόμμα. Που πήγε ρε παιδιά ο Εθνάρχης από την ταβέρνα που θα ανέτρεπε τον Μητσοτάκη; Ή ο Σαμαράς ο μέγας πατριώτης που συγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ και έκλεισε την ΧΑ; σιώπησαν για να μείνουν στο μαντρί ; φοβούνται; Λες και η τωρινή κατάσταση της ΝΔ δεν έχει περάσει πρώτα από τα χέρια τους; Λες και δεν υπήρξαν σημαντικά στελέχη της, πρόεδροι και πρωθυπουργοί;

Αλλά το μεγαλύτερο χαρτί της ΝΔ θα είναι η υποψηφιότητα του Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, ο Μητσοτάκης πιστεύει πως έτσι θα στείλει μήνυμα τόσο στην Αλβανία, όσο και στο δεξιό κοινό το οποίο θα συσπειρωθεί προκειμένου να ψηφίσει τον διωκόμενο “εθνικό ήρωα” Μπελέρη…

Ακόμη θα μιλήσουν πολλοί Ευρωπαίοι φιλελεύθεροι του ΕΛΚ, αλλά και στελέχη του ΔΗΣΥ της Κύπρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles