Top 5 This Week

Related Posts

Δημοσκόπηση ALCO, στο 23,7% η ΝΔ, 2η στο 17,01% η Ακροδεξιά ψήφος.

Σε νέα δημοσκόπηση της ALCO, η ΝΔ φαίνεται να συνεχίζει την πτωτική της πορεία και να φθάνει στο 23,7%, δεύτερο κόμμα βγαίνει το ανύπαρκτο κυριολεξία ΠΑΣΟΚ, τρίτο κόμμα ανεβαίνει η Ελληνική Λύση, και τέταρτο κόμμα η άλλοτε κραταιά αξιωματική αντιπολίτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΚΚΕ βγαίνει πέμπτο.

Τα δε αλλά “ακροδεξιά” κόμματα της ΝΙΚΗΣ και της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, έχουν 3,8% και 3,4% αντίστοιχα. Αυτά τα κόμματα φέρνουν μαζί της, την ακροδεξιά ψήφο στην 2η θέση, βέβαια σε αυτά δεν υπολογίζεται το μικρό πλέον ποσοστό των Σπαρτιατών, και άλλων εθνικών και πατριωτικών σχηματισμών, ενώ η διαρκώς φυλλορροούσα ΝΔ με τις αντεθνικές πολιτικές της, την woke ατζέντα, την φτωχοποίηση και εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού χάνει διαρκώς δυνάμεις στους ακροδεξιούς σχηματισμούς.

Παρόλα αυτά και παρόλο την γιγάντωση των ποσοστών της ακροδεξιάς, δεν υπάρχει ένας πόλος αρκετά δυνατός για να συγκεντρώσει αυτές τις δυνάμεις και να αντιμετωπίσει την ΝΔ, κάτι τέτοιο θα έφερνε έναν τέτοιον πόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση και δυνητικά σχετικά εύκολα στην κυβέρνηση. Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει οι προθέσεις να είναι σοβαρές και να εξυπηρετούν κυρίως την πατρίδα.

Προς στιγμήν αυτό που έχει πετύχει η ΝΔ είναι να διασπείρει διχόνοια και κόμματα παραμάγαζα της και στην ακροδεξιά.

Σοβαρά πρόσωπα υπάρχουν, άνθρωποι με θέληση υπάρχουν, τα μέσα υπάρχουν, δύναμη σε έμψυχο και άψυχο-υλικό δυναμικό υπάρχει. Μένει να παρθεί η πρωτοβουλία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles