Top 5 This Week

Related Posts

Η εργαλειοποίηση της Δολοφονίας Φύσσα και ο πραγματικός λόγος Δίκης της ΧΑ

Το γεγονός ότι η δολοφονία του Φύσσα δεν είναι αποτέλεσμα δομημένης εντολής άνωθεν από την ηγεσία της ΧΑ, φαίνεται στο γεγονός πως με το να σκοτώσεις έναν άγνωστο ράπερ δεν οφείλει κάπου ένα κόμμα που πάει να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Ένα κόμμα στοχεύει στην εκλογική και άρα αριθμητική του ανάπτυξη και μεγέθυνση, μια πράξη δολοφονίας δεν βοηθά καθόλου κάτι τέτοιο.

Πόσο μάλλον να λεχθεί πως αυτή η δολοφονία έγινε με εντολή της ηγεσίας ενώ εκείνη δεν κέρδισε τίποτα και επί της ουσίας την κατάστρεψε διότι έδωσε στο σύστημα την πολυπόθητη αφορμή που έψαχνε για να φυλακίσει την μεγαλύτερη απειλή που έχει βιώσει σε όλη την μεταπολίτευση.

Αντίθετα είδαμε όλα τα κόμματα να συνασπίζονται ακόμα και τα λεγόμενα αντισυστημικά, τύπου ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΥΡΙΖΑ, σε μια εξαρχής παράλογη συμμαχία με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, παράλογη δεν είναι διότι στην πραγματικότητα ο κοινός φόβος όλων των κομμάτων είναι μια μεγάλη εθνική συσπείρωση γύρω από ένα κόμμα αξιών κάτι το οποίο αυτοί δεν είναι ικανοί να κάνουν, καθώς αυτοί οδήγησαν την χώρα στον γκρεμό.

Έτσι λοιπόν η δολοφονία Φύσσα δεν ήταν τίποτα παραπάνω από εργαλειοποίηση μιας τυχαίας δολοφονίας που έγινε για οπαδικούς λόγους με απώτερο στόχο την καταστροφή του εθνικιστικού κινήματος το οποίο τότε είχε θεριέψει και ήδη οι δημοσκοπήσεις το έδειχναν στην αξιωματική αντιπολίτευση. Κάτι τέτοιο θα ανέτρεπε ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της ανατολικής Μεσογείου, για αυτό και στο περίφημο βίντεο Μπαλτάκου ο ίδιος κάνει αναφορές για εντολές έξωθεν στον Σαμαρά καθώς με την ανοδική πορεία της ΧΑ τότε μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε πως τώρα θα ήταν κυβέρνηση και δεν θα είχαν υπάρξει ούτε Πρέσπες, ούτε Αιγαίο, ούτε τίποτα από όλα τα μειοδοτικά που έχουν περάσει και θα περάσουν και προφανώς επεξεργάζονται από ξένα κέντρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles