Top 5 This Week

Related Posts

Είναι ένας μεγάλος τζογαδόρος!!!

Το νούμερο ένα θέμα της επικαιρότητας, ο αλληλέγγυος άπλυτος (όπως δηλώνει) μάγειρας Κ.Πολυχρονόπουλος κατάφερε να κοροϊδέψει δέκαδες αφελείς συμπολίτες μας. Βέβαια οι άνθρωποι αυτοί σίγουρα ρέπουν προς ένα συγκεκριμένο ιδεολογικό φάσμα οπότε η αφέλεια τους είναι δικαιλογημένη.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί και η paypal του άλλου ανθρώπου γέμιζαν με χρηματικά ποσά και ο μέγας χάστης Πολυχρονόπουλος πήγαινε και τα έτρωγε στα φρουτάκια και τα στοιχήματα. Λογικά όταν έλεγε στους δωρητές ότι τα χρήματα θα πάνε για την αγορά φρούτων κάτι άλλο εννοούσε.

Δεν είναι όμως μόνο τα χρήματα στις τράπεζες, αλλά και τα μετρητά τα οποία τσέπωνε από καλοπροαίρετα κορόιδα. Χρήματα τα οποία κατέληγαν στην τσέπη του τίγρη, καθώς η απάτη του Πολυχρονόπουλου λάμβανε εκατοντάδες τόνους τροφίμων από επώνυμα σουπερμάρκετ οπότε δεν είχε την ανάγκη να αγοράσει τις πρώτες ύλες. Μάλιστα τις πρώτες ύλης αυτές, πολλές φορές τις πουλούσε πακιστανικά μίνι-μάρκετ.

Που να ήξεραν άραγε τι απάτη ήταν ο άνθρωπος; Ένα καλό hint θα ήταν βέβαια η αναρχοαπλυσιά που έβγαζε τόσο σαν εικόνα, όσο και στις διάφορες συνεντεύξεις του, καθώς ξέρουμε ότι η αριστερά και η αλληλεγγύη είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων.

Βέβαια να θυμηθούμε ότι όταν οι Έλληνες εθνικιστές έκαναν συσίτια για τον ελληνικό λαό που τόσο είχε πλήξει η οικονομική κρίση, ΜΜΕ, πολιτικάντηδες και Πολυχρονόπουλοι τα χαρακτήριζαν γεύματα μίσους και με νόμο του κράτους έπαυσαν την διεξαγωγή τους. Τα ίδια ΜΜΕ που έκαναν αφιερώματα σε αυτό το λαμόγιο και οι ίδιοι πολιτικάντηδες που φωτογραφίζονταν με αυτό το αλληλέγγυο λαμόγιο.

Τέλος, σας αφήνουμε με την αντίδραση του τίγρη όταν έμαθε ότι θα χάσει τον καλύτερο πελάτη του:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles