Top 5 This Week

Related Posts

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟΙ!! – Γερμανική φρεγάτα παραλίγο να καταρρίψει αμερικανικό drone στην Ερυθρά θάλασσα

Απίστευτο διπλό ατύχημα για το γερμανικό Πολεμικό Ναυτικό HESSEN στα ανοιχτά της Υεμένης. Όπως μεταδίδει η Bild η οποία χαρακτηρίζει το περιστατικό ως «ντροπιαστικό» το βράδυ της Δευτέρας, εκτυλίχθηκε ένα… δράμα γύρω από τη φρεγάτα “Hessen”, η οποία βρίσκεται σε αποστολή στην Ερυθρά Θάλασσα.

Τα συστήματα ραντάρ του γερμανικού πολεμικού πλοίου και ο χειριστής Χανς αναγνώρισαν λανθασμένα ως εχθρικό ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που έκανε κύκλους από πάνω του.

Το “Hessen” εκτόξευσε εγκαίρως τότε δύο πυραύλους εναντίον του. Έλα όμως που το μη επανδρωμένο αεροσκάφος ήταν ένα αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος MQ-9 Reaper (άνοιγμα φτερών 20 μέτρα, κόστους 30 εκατομμυρίων ευρώ). Ευτυχώς για τους Αμερικανούς, οι δύο γερμανικοί πύραυλοι αναχαίτισης SM2 δεν κατάφεραν να φτάσουν στο στόχο τους για τεχνικούς λόγους και συνετρίβησαν στη θάλασσα χωρίς να πετύχουν τίποτα.

Μετά την τρομακτική επιτυχία στην αποτυχία η γερμανική φρεγάτα HESSEN (μαζί με τον Χανς) μάλλον θα αποσυρθεί από την περιοχή καθώς ξόμεινε απο πυρομαχικά και ο Χάνς πρέπει να πάει επειγόντως σε οφθαλμίατρο.

HESSEΝ…μέσαν σύμμαχοι!

ΕΝ τω μεταξύ έκδηλη είναι η ανησυχία των επιτελών του ΓΕΝ μην τυχόν η φρεγάτα HESSEN πετύχει στην επιστροφή τηνη Φρεγάτα ύδρα, την περάσει για Ιρανική και της σβουρήξει κάνα Harpoon.

TOIXO TOIXO ΑΔΕΡΦΙΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Popular Articles